من یه صحبتی راجع به خریدار کردم اسمی هم نبردم شما اومدی جواب منو نقل قول کردین بعد میگی هدفه من چیه ؟

جواب شما رو هم تخصصی اواژنگ داد که علت تغییر نسخه چی بوده من براتون میگذارم

سوال شما این بود:

جالب اینکه ویژگی SBA اینتل رو که معمولا یک استاندارد برای ماردبورد هایی که از چیپ ست سری B اینتل می کنند هستش رو هم حذف کردن.
حالا سوال من اینجاست که شرکت بزرگ و با کیفیتی مثل گیگابت دلیل این کارش چی می تونه باشه؟؟رقابت با رقبا؟؟؟یا.....

اواژنگ :

اما جواب رسمی گیگابایت در مورد Intel SBA :

"
اولاً که Intel SBA مخصوص مادربرد های چیپست B85 هست در این رده و چند تا مدل خاص و مادربردهای این رده بیشتر از همه در کشور های آمریکایی و اروپایی به فروش رسیده و پس از عرضه اولیه محصول و نظرسنجی های مختلفی که انجام دادیم، کاربران این مناطق میخواستند قیمت این مادربرد کاهش پیدا کنه و قابلیت Intel SBA چندان برایشان مهم نبود، لذا بنابر درخواست این قابلیت حذف شد و قیمت نهایی محصول کاهش یافت"

من بسیار ممنونم از شرکت گیگابایت که انقدر احترام قائله واسه کاربر کوچکی مثل من و به من جواب می ده(البته نه از کسایی که من رو جزو سران فتنه می دونن)اما می تونم یک سوال بپرسم که این نظر سنجی کی و کجا انجام شده؟؟آیا از کاربران ایرانی هم سوال شده و یا ما تحریم بودیم و از ما پرسیده نشده؟؟